Please download Java(tm).
1. El Estor
2. Finca El Volcan
3. Coban
4. Sacapulas
5. Panajachel
6. Antigua
Voorbereidingen
Op deze pagina zullen we vermelden wat er als voorbereiding op de reis gedaan kan worden en waar je rekening mee moet houden.1. Vaccinatie

2. Visumaanvraag

3. Fiets mee?

Vaccinatie


In het algemeen gelden de volgende adviezen volgens de Landenlijst LCR. Bij reizigers met GEZONDHEIDSPROBLEMEN of bij LANGE REIZEN is een gespecialiseerd advies van belang! Er wordt geadviseerd om minimaal 6 weken voor vertrek de vaccinaties te halen.
VACCINATIES:

- Een DTP-vaccinatie wordt aanbevolen
- Bescherming tegen Hepatitis A wordt aanbevolen.
- Als men UIT een gele koorts gebied komt is gele koorts vaccinatie verplicht.

MALARIAGEBIEDEN:
Bescherming tegen muggenbeten is altijd belangrijk. Neem bij koorts of griepachtige verschijnselen tijdens of na verblijf in een malariagebied altijd direct contact op met een arts.

GUATEMALA:
in de maanden 1 t/m 12 komt malaria voor. Voor de bescherming tegen malaria worden antimalariamiddelen aanbevolen

LET OP!De aanbevelingen hier zijn van algemene aard. De reisbestemming, verblijfsduur, soort reis, gezondheid en leeftijd van een reiziger bepalen welke vaccinaties en anti-malariamaatregelen nodig zijn. Je moet je persoonlijk laten adviseren over de maatregelen die voor onze reis belangrijk zijn. Informatie voor een afspraak met de GGD Alkmaar :
www.ggd-alkmaar.nl

Visum


Nederlanders hebben geen visum voor Guatemala nodig. Let op dat je paspoort nog minimaal 6 maanden na het verblijf geldig moet zijn.

Fiets


We weten nog niet hoeveel fietsen we eventueel mee moeten nemen. Hier kun je de informatie van KLM vinden over het meenemen van een fiets als bagage. Vooraf kunnen we een aantal fietsdozen halen !

KLM Exceptionele bagageHomepage >>
Copyright 2007 All Rights Reserved