Please download Java(tm).
Goede doel
Op deze pagina staat informatie over het goede doel waar we door middel van onze fietstocht geld voor willen inzamelen.Het goede doel waar we voor gaan fietsen is Stichting los Ninos.

Stichting Los Niņos bestaat sinds 2003 in een vernieuwde vorm die zich onderscheidt ten opzichte van andere ontwikkelingsorganisaties. De meeste organisaties opereren enkel en alleen vanuit Nederland en doneren geld aan projecten die ergens in de wereld bestaan. Direct contact met deze projecten is daardoor minimaal en de kans van slagen klein. Een grotere betrokkenheid is daarom een van de factoren waar Los Niņos zich door onderscheidt.

Stichting Los Niņos bestaat uit een bestuur, gevestigd in Nederland, dat zich bezighoudt met de promotie van de organisatie en het verkrijgen van donaties. Dit bestuur bestaat uit een team van succesvolle ondernemers die 'maatschappelijk en verantwoordelijk ondernemen' hoog in het vaandel hebben staan.

Daarnaast wordt de ontwikkelingshulp, door twee Nederlandse vrouwen, om en nabij Antigua, Guatemala, in de praktijk gerealiseerd. Beide vrouwen hebben een enorme dosis energie en een gezonde 'handen uit de mouwen' mentaliteit. Zij hebben Nederland vaarwel gezegd om in Guatemala met eigen inzet, en die van vrijwilligers, fulltime projecten te ondersteunen. Al deze projecten zijn gericht op de ontwikkeling en educatie van kansarme kinderen omdat daar de basis ligt voor een betere toekomst.

Wilt u ook een bijdrage leveren dan kunt u deze storten op :
Giro 5580988 t.n.v. J. de Jager te Limmen o.v.v. LosNinos
Wij zorgen ervoor dat alle donaties bij de stichting terecht komen.

Homepage >>
Copyright 2007 All Rights Reserved